HunLegion
2024. Május 09. Csütörtök, 12:20:06
Fórumtémák
Legújabb témák
2023 Ny
2023 Jubileumi esemĂ...
2023-as Szent Patrik...
2023-as Forge Bowl e...
Téli esemény 2022
Legnépszerûbb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Hozzászólások
HunLegion » A Közös nyilvĂĄnos fĂłrum » SegĂ­tsĂ©g,Tippek a FOE jĂĄtĂ©kĂĄban
 Téma nyomtatása
Nevezetes Ă©pĂŒletek Ă©rtĂ©kelĂ©se
N0Mad
[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_BronzeAge_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Båbel torony értékelés: 2/10
Kevés lakossågot biztosít, viszont a korodbeli termék amit ad (modern kortól finomítatlan, de 2x annyi) nagyon hasznos tud lenni. Olcsó felépíteni, relatíve kicsi 4x4es helyen elfér. Jó kezdeti nevezetes.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_BronzeAge_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Zeusz szobra értékelés 9/10

KötelezƑ nevezetes, harcokhoz, tĂĄmadĂĄsi bĂłnuszt ad, 10-es szintig ajĂĄnlott felhĂșzni, addig minden szinten +3% tĂĄmadĂĄsi Ă©s vĂ©dekezĂ©si bĂłnuszt ad a seregednek ha te tĂĄmadsz (szomszĂ©dsĂĄgban, expedĂ­ciĂłn, gvg-n, kontinenstĂ©rkĂ©pen). 2x3as helyen elfĂ©r tehĂĄt gyakorlatilag 0 a helyigĂ©nye, olcsĂł felĂ©pĂ­teni. Viszont mĂĄst nem ad ezen kĂ­vĂŒl.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_IronAge_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Kolosszeum értékelés 1/10

Nagyon nagy helyet foglal 6x7es, a helyĂ©n rengeteg hasznosabb dolgot lehetne fenntartani, Az elsƑ 1-2 hĂłnap jĂĄtĂ©k utĂĄn mĂĄr annyira elenyĂ©szƑ medĂĄlt Ă©s boldogsĂĄgot ad hogy ha fel is Ă©pĂ­tettem volna lebontanĂĄm.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_IronAge_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.

Alexandriai VilĂĄgĂ­tĂłtorony
értékelés 10/10

KötelezƑ nevezetes. NĂ©lkĂŒle lehetetlen gyorsan fejlƑdni. Drasztikusan megnöveli az alapanyag bevĂ©telt, Ă©s mĂ©g termĂ©ket is ad. 4x4es, elfĂ©r, Ă©s olcsĂł felĂ©pĂ­teni.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_EarlyMiddleAge_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Aacheni katedrålis értékelés 9/10

KötelezƑ nevezetes, annak aki harcolni akar. 10-es szintig ajĂĄnlott felhĂșzni, addig minden szinten +3%-t ad a seregednek, ha te tĂĄmadsz (szomszĂ©dsĂĄgban, expedĂ­ciĂłn, gvg-n, kontinenstĂ©rkĂ©pen) – mint a Zeusz szobra. PĂ©nzt is ad, ami jĂłl jön a mĂ©g a közĂ©pkorban, kĂ©sƑbb viszont ez mĂĄr elenyĂ©szƑ a többi pĂ©nzbevĂ©tel mellett. 4×6-os mĂ©retƱ, tehĂĄt kell neki hely. RelatĂ­ve olcsĂł felĂ©pĂ­teni.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_EarlyMiddleAge_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Hagia Sophia értékelés 9/10

ElfogadhatĂł mennyisĂ©gƱ boldogsĂĄgot ad kisebb korokban, Ă©s ami a legfontosabb kĂ©t szintenkĂ©nt +1 forge pontot. HĂĄtrĂĄnya, hogy sok helyet foglal, 7×6-os mĂ©retƱ. OlcsĂł felĂ©pĂ­teni.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_HighMiddleAge_Landmark3.png[/img] is not a valid Image.
Notre Dame értékelés 1/10

Nem Ă©r semmit, jobban jĂĄrtok ha a helyĂ©re(4×6) leraktok egy kulturĂĄlis Ă©s egy alapanyag termelƑ Ă©pĂŒletet mert annyira nem Ă©ri meg fenntartani. Ne pazaroljatok rĂĄ termĂ©ket Ă©s helyet.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_HighMiddleAge_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Szt. Mårk bazilika értékelés 10/10

Ez az egyetlen nevezetes Ă©pĂŒlet ami növeli a pĂ©nzbeszedĂ©st. Drasztikusan nƑ meg ĂĄltala a pĂ©nz bevĂ©teled. Miden termĂ©ket Ă©s pontot megĂ©r amit rĂĄszĂĄnsz. RĂĄadĂĄsul begyƱjtĂ©skor korodbeli termĂ©ket is ad rendesen (modern kortĂłl finomĂ­tatlan termĂ©ket de 2x annyit), 6x6os de megĂ©ri helyet szorĂ­tani neki, hamar visszahozzĂĄ az ĂĄrĂĄt.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_LateMiddleAge_Landmark3.png[/img] is not a valid Image.
Castel del Monte értékelés 10/10

KötelezƑ nevezetes, annak aki harcolni akar. 10-es szintig ajĂĄnlott felhĂșzni, de akĂĄr tovĂĄbb is lehet menni, 10-es szintig minden szinten +3%-t ad a seregednek ha te tĂĄmadsz (szomszĂ©dsĂĄgban, expedĂ­ciĂłn, gvg-n, kontinenstĂ©rkĂ©pen) – Ășgy mint a Zeusz szobra Ă©s az Aacheni katedrĂĄlis. És ami a legfontosabb, begyƱjtĂ©skor pedig forge pontokat ad. NehĂ©z ennĂ©l jobb kombinĂĄciĂłt talĂĄlni. 5×5ös, Ă©s azĂ©rt kell hozzĂĄ termĂ©k, de megĂ©ri.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_LateMiddleAge_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Boldog Vazul székesegyhåz értékelés 6/10

Növeli a cĂ©h tĂĄmogatĂĄsi Ă©rtĂ©kĂ©t (kisebb mĂ©rtĂ©kben mint az obszervatĂłrium). Növeli mĂ©g a vĂĄrosodhoz beĂĄllĂ­tott vĂ©dƑsereged bonuszĂĄt szintenkĂ©nt 3%-kal (HA TE TÁMADSZ NEM AD BONUSZT, CSAK AMIKOR A VÁROSVÉDELMI SEREGED HARCOL, amikor megtĂĄmad egy szomszĂ©dod!), Ă©s mellĂ© kevĂ©s pĂ©nzt is ad. Ha sokat tĂĄmadnak a szomszĂ©dok, akkor Ă©rdemes lehet megalapozni Ă©s fenntartani, 5×5-ös mĂ©retƱ.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ColonialAge_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Deal Kastély értékelés 6/10

Növeli a cĂ©h tĂĄmogatĂĄsi Ă©rtĂ©kĂ©t(sokkal kisebb mĂ©rtĂ©kben mint az obszervatĂłrium). Növeli mĂ©g a vĂĄrosodhoz beĂĄllĂ­tott vĂ©dƑsereged bonuszĂĄt szintenkĂ©nt 3%-kal (ugyanĂșgy mint a Boldog Vazul.), Ă©s mellĂ© medĂĄlt is ad, elĂ©g jĂłl. Ha sokat tĂĄmadnak a szomszĂ©dok akkor Ă©rdemes fenntartani, de mivel 7x7es mĂ©retƱ, ezĂ©rt hasznosabb lehet a Boldog Vazult Ă©pĂ­teni a vĂĄrosvĂ©delmi vĂ©dekezĂ©si bĂłnusz miatt.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ColonialAge_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Drezdai miasszonyunk templom értékelés 5/10

Tipikusan vagy igen, vagy nem nevezetes. 5×5-ös helyet foglal. HosszĂștĂĄvon visszahozzĂĄ az ĂĄrĂĄt, mert naponta termĂ©ket ad. MellĂ© valamennyi boldogsĂĄgot is, de vannak nĂĄla jobb nevezetesek is.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_IndustrialAge_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Royal Albert Hall értékelés 5/10

IgazĂĄbĂłl ugyanazt tudja mint az Alexandriai vilĂĄgĂ­tĂłtorony, kicsit jobban.

Az Ă©pĂ­tĂ©si költsĂ©get visszahozza hosszĂș tĂĄvon, hiszen naponta ad termĂ©ket. De mivel 7×6-os nagy helyet foglal, mĂ©gis inkĂĄbb azt mondom jobban jĂĄrsz ha a helyĂ©n mĂĄst Ă©pĂ­tesz, pontjaidat mĂĄs nevezetesre költöd. Legtöbben akik meghagyjĂĄk, Ășgy csinĂĄljĂĄk hogy nagy korban kidobjĂĄk amikor az Alexandriait felhĂșzzak mĂĄr 25-30-as szintƱre.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_IndustrialAge_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Kapitólium értékelés 2/10

Alapanyagot Ă©s lakossĂĄgot ad, de egyikbƑl sem annyit hogy megĂ©rje letenni. 7×5-ös Ă©pĂŒlet, viszonylag nagy, jobban jĂĄrsz ha a helyĂ©re mĂĄst Ă©pĂ­tesz, Ă©s megspĂłrolod azt a sok ipari termĂ©ket amibe kerĂŒl.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ProgressiveEra_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Alcatraz értékelés 10/10

Harcosok kedvenc nevezetese. FĂŒggetlen egysĂ©geket termel 1-es szinten napi 4-et de 10-es szinten mĂĄr napi 8-at, utĂĄna szintenkĂ©nt +1 fĂŒggetlennel nƑ a termĂ©s. FĂŒggetlent mĂĄs mĂłdon is szerezhetsz, de nagy mennyisĂ©gben csak az Alcatraz segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Itt a fĂŒggetlenek egysĂ©geket a lent levƑ laktanyĂĄid utĂĄn kapod (ha csak zsivĂĄnytanyĂĄd van csak zsivĂĄnyt kapsz). Ezek az egysĂ©gek ugyanĂșgy gyĂłgyulnak, mint a laktanya katonĂĄi, ha elvesznek viszont vĂ©gleg elvesznek, viszont ha vigyĂĄzol rĂĄjuk bĂĄrmennyi fĂŒggetlen egysĂ©get felhalmozhatsz. Az Alcatraz mĂ©rete 10×7, nagyon nagy helyet Ă©s sok progresszĂ­v termĂ©ket igĂ©nyel megĂ©pĂ­tĂ©se. MĂ©gis nagyon megĂ©ri, sokan megprĂłbĂĄljĂĄk minĂ©l hamarabb megszerezni valahogy a termĂ©keket Ă©s a rajzokat. (Ă©pĂ­tĂ©ssel, piaci trĂŒkkökkel, ismerƑsök, barĂĄtok segĂ­tsĂ©gĂ©vel, forge ponttal). BoldogsĂĄgot is ad mĂĄsodĂĄllĂĄsban, Ă©s szerintem az Alcatraz a legfontosabb nevezetes boldogsĂĄgot növelni a vĂĄrosban.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ProgressiveEra_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Chateau Frontenac értékelés 9/10

PĂ©nzt ad Ă©s kĂŒldetĂ©s jutalom bĂłnuszt. A pĂ©nz nem sok, viszont a kĂŒldetĂ©s jutalom bĂłnusz nagyon jĂł, Ă©s csak ennĂ©l az Ă©pĂŒletnĂ©l elĂ©rhetƑ. Aki szereti csinĂĄlni a törtĂ©net kĂŒldetĂ©st, Ă©s a visszatĂ©rƑ kĂŒldetĂ©seket annak ajĂĄnlott. Minden kĂŒldetĂ©s alĂĄbbi jutalmait növeli meg: több medĂĄl, pĂ©nz, alapanyag, termĂ©k, gyĂ©mĂĄnt. HĂĄtrĂĄnya, hogy 5×6-os Ă©s sok progresszĂ­v termĂ©ket igĂ©nyel, ami ugye nagyon Ă©rtĂ©kes.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ModernEra_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Atomium értékelés 7/10

Olyasmi cĂ©hĂ©pĂŒlet mint az obszervatĂłrium. Naponta ad termĂ©ket a kincstĂĄrba, de többet annĂĄl. TĂĄmogatĂĄsi bĂłnusz helyett viszont a vĂĄros szĂĄmĂĄra hasznos boldogsĂĄgot ad. HĂĄtrĂĄnya, hogy nagy helyet foglal, 7×6-os, Ă©s igen nehĂ©z rĂĄszĂĄnni annyi modern kori termĂ©ket. És mĂ©g valami, csak addig van Ă©rtĂ©ke az Ă©pĂŒletnek, amĂ­g nincs bĂĄrkĂĄd, addig viszont nagyon Ă©rtĂ©kes a cĂ©h kincstĂĄra szĂĄmĂĄra.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ModernEra_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Space Needle értékelés 1/10

Semmire nem jĂł ez a nevezetes. Olyan kevĂ©s pĂ©nzt Ă©s boldogsĂĄgot ad, hogy meg sem Ă©rzed, hogy van ilyen nevezetesed. Nagy helyet foglal 6×5-ös, Ă©s költsĂ©ges Ă©pĂ­teni. Lehet a nulla jobb jelzƑ rĂĄ.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_PostModernEra_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Cape Canaveral értékelés 9/10

Ha nĂ©hĂĄnyan meghallanĂĄk, hogy nem 10/10-et kapott… Ez egy szimbĂłlum! MinĂ©l nagyobb annĂĄl többnek Ă©rzik magukat a szerver egyes top jĂĄtĂ©kosai. Ennek a nevezetesnek egy a lĂ©nyege, a forge pont. 10-es szinten 10 forge pontot ad, utĂĄna pedig minden szint utĂĄn +1 pontot. TehĂĄt mondjuk 60-as szinten mĂĄr 60 forge pontot ad naponta. És van aki tovĂĄbb is Ă©pĂ­ti. 4×5-ös Ă©s elĂ©g sok termĂ©ket Ă©s forge pontot kell befektetni hozzĂĄ. HĂĄtrĂĄnya, hogy rövid tĂĄvon nem tĂ©rĂŒl meg ez a sok pont. TehĂĄt hosszĂștĂĄvĂș projekt, Ă©s igencsak pontigĂ©nyes, de az egyik legjobb befektetĂ©s, minĂ©l nagyobb, annĂĄl inkĂĄbb.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_PostModernEra_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Habitat értékelés 4/10

PĂ©nzt Ă©s lakossĂĄgot ad. A pĂ©nzbevĂ©tel nem jelentƑs, de a lakossĂĄga mĂĄr tetemes, viszont ha gyorsan fejlƑdsz hamar elavul Ă©s jobban jĂĄrsz ha a helyĂ©re az innovĂĄciĂłs tornyot hĂșzod 20-as szintƱre. 7×6-os, Ă©s szintĂșgy sok posztmodern termĂ©k kell hozzĂĄ, aminek van Ă©rtĂ©kesebb felhasznĂĄlĂĄsa is. NĂ©hĂĄnyan lĂĄtnak benne fantĂĄziĂĄt, fƑleg akik nagyon sok lakossĂĄgot igĂ©nyelnek, mert pĂ©ldĂĄul sok laktanyĂĄjuk van letĂ©ve a vĂĄrosukban, vagy sok termelƑ.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ContemporaryEra_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Innovåciós torony értékelés 7/10

AzĂ©rt adtam neki csak 7/10-et, mert hasonlĂłkĂ©ppen mint a Cape Canaveral, az InnovĂĄciĂłs is 10/10-es lehet ha mĂĄr 30-as szintig Ă©pĂŒl. De alapozĂĄskor nem igazan Ă©ri meg azt a 6×6-os terĂŒletet. DrĂĄga is mert sok jelenkoros termĂ©k kell hozzĂĄ. LakossĂĄgot ad elĂ©g jĂłl, de kicsit kevesebbet mint a Habitat.

Van egy olyan teĂłria, hogy ha valaki Ă©ppen csak elkezdte a jĂĄtĂ©kot, az elejĂ©n van a koroknak, Ă©rdemes megvenni a jelenkoros termĂ©keket forge pontokĂ©rt valakitƑl Ă©s megalapozni, esetleg 1-2 szintet hĂșzni rajta, amit a boldogsĂĄg enged. És akkor nem kell hĂĄzakat Ă©pĂ­teni, mert az InnovĂĄciĂłs mindig ad elĂ©g lakossĂĄgot. Azt javaslom annak aki ezzel talĂĄlkozott, hogy szĂĄmoljon vele, hogy csak akkor tegyen le InnovĂĄciĂłst, ha lesz helye Ă©s termĂ©ke Alcatrazra is a boldogsĂĄg miatt. És kis szintƱ InnovĂĄciĂłst nem Ă©ri meg fenntartani, akkora helyen jobbak a lakĂłhĂĄzak a pĂ©nztermelĂ©s miatt.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ContemporaryEra_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Lótusz templom értékelés 4/10

Ez is egy haszontalan nevezetes, 6×6-os terĂŒletƱ, csak azĂ©rt adtam neki 4/10-et, mert van egy olyan teĂłria, hogy aki kis korban van, nemrĂ©g kezdte a jĂĄtĂ©kot, megalapozhat egy LĂłtusz templomot Ă©s körĂŒlbelĂŒl jelenkorig nem lesz gondja a boldogsĂĄggal többet. Ez igaz, de a legjobb erre a cĂ©lra a Gaia szobor, vagy az Alcatrazt kell nagyobb szintekre hĂșzni. MĂ©gis 10-es szinten 10K boldogsĂĄgot ad. Modern koros kulturĂĄlis Ă©pĂŒlet, a vidĂĄmpark 8×4-es terĂŒleten 10400-at ad takarĂ­tva, Ășgyhogy nagy korban elavul. Az tegye le aki Ă©vekig akarja elhĂșzni hogy jelenkorba Ă©rjen.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_TomorrowEra_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Voyager V1 értékelés 6/10

4×7-es terĂŒletƱ, elĂ©ggĂ© drĂĄga, ahhoz ad bĂłnuszt, hogy amikor valakit kifosztasz, akkor kapj egy kis jutalmat hozzĂĄ ami akĂĄr gyĂ©mĂĄnt is lehet – ritkĂĄn. És igaz hosszĂștĂĄvon talĂĄn megĂ©ri, de csak azoknak akik szoktak legalĂĄbb 10-12 Ă©pĂŒletet fosztani naponta szomszĂ©dok zsĂĄkmĂĄnyolĂĄsĂĄnĂĄl. Aki nem szokott annyit fosztani, annak nem Ă©r 7/10-et, aki sosem szokott fosztogatni annak teljesen Ă©rtĂ©ktelen mert Ă©ppen csak termel egy kis alapanyagot mĂ©g, ami nem sok, fƑleg nem drĂĄga holnapkoros termĂ©kekĂ©rt.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_TomorrowEra_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Dinamikus torony értékelés 8/10

6×5-ös terĂŒletƱ Ă©s termĂ©keket ad amikor tĂĄmogatĂĄs gombot hasznĂĄlva motivĂĄlsz, vagy takarĂ­tasz valakinek a vĂĄrosĂĄban. Ha egy barĂĄtod vaskorban van Ă©s motivĂĄlod a vaskorĂș hĂĄzĂĄt, akkor kapsz Ă©rte 1 vaskoros termĂ©ket valamilyet. ElsƑ szinten 12 alkalommal, szint Ă©pĂ­tĂ©sekkel hamar felvihetƑ 30-40 fölĂ© Ă©s akkor jobban megĂ©ri.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_FutureEra_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Esöerdö projekt értékelés 6/10

6x6os terĂŒletƱ, Ă©s elĂ©ggĂ© drĂĄga. Arra ad bĂłnuszt, hogy több legyen a szĂĄzalĂ©kos esĂ©ly arra, hogy tervrajzot kapsz amikor valakinek tĂĄmogatod a vĂĄrosĂĄt motivĂĄlĂĄssal, vagy takarĂ­tĂĄssal. Érdemes megemlĂ­teni azt is, hogy elĂ©g sok termĂ©ket ad. Azt szoktam mondani, EsƑerdƑ projektet akkor Ă©rdemes Ă©pĂ­teni, amikor mĂĄr a többi fontosabb nevezetes meg van alapozva.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_FutureEra_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Bårka értékelés 10/10

7×5-ös terĂŒletƱ Ă©s ez a legfontosabb nevezetes a jĂĄtĂ©kban! Nem hiĂĄba jövƑ koros, a BĂĄrka a jövƑje minden jĂĄtĂ©kosnak aki komolyan odafigyel a vĂĄrosĂĄra. Nagyon Ă©lvezetessĂ© teszi a jĂĄtĂ©kot mert a bĂłnuszaival növelhetƑ, hogy mennyi tervrajzot+forge pontot+medĂĄlt kapsz vissza, amikor lĂ©pett egy olyan nevezetes ahol Ă©pĂ­tkeztĂ©l forge pontokkal. Divat a bĂĄrkĂĄt 80-as szintƱre Ă©pĂ­teni mert afölött mĂĄr nagyon nehĂ©z Ă©pĂ­teni Ă©s mĂĄr nem is ad olyan gyakorisĂĄggal szĂĄzalĂ©kokat a bĂłnuszhoz. A 80-as szintƱ bĂĄrka 90% bonuszt ad, ami azt jelenti, hogy ha valahol megfogsz egy helyet ahol 100fp a jutalom, akkor neked 190fp fog megjelenni a raktĂĄrban, a 90% bonusz ĂĄltal.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ArcticFuture_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Gaia szobor értékelés 5/10

4x6os terĂŒletƱ Ă©s boldogsĂĄgot ad meg medĂĄlokat, mind a kettƑt elĂ©g szĂ©pen. Viszont kell is, hogy adja szĂ©pen mert jĂł drĂĄga felĂ©pĂ­teni. BoldogsĂĄg miatt Ă©ri meg igazĂĄn, habĂĄr Ă©n azt szoktam mondani, hogy Alcatrazt kell nagyobb szintƱre, vagy esetleg a HagiĂĄt Ă©s az egyĂŒtt elĂ©g lehet, hogy mĂĄs boldogsĂĄgot adĂł Ă©pĂŒletre nem is lesz szĂŒksĂ©g. Úgyhogy a Gaia szobor egy idƑ mĂșlva elavult lesz. De lehet, hogy sok hĂłnapig elƑtte meg a leghĂĄlĂĄsabb nevezetes volt, fƑleg annak aki Ă©vekig akar jelenkorig fejlƑdni.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ArcticFuture_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Sarkköri ĂŒveghĂĄz Ă©rtĂ©kelĂ©s 5/10

7x7es terĂŒletĂ©vel a mĂĄsodik legnagyobb nevezetes a Deal kastĂ©llyal egyetemben Ă©s drĂĄga is, Ășgyhogy semmikĂ©ppen sem Ă©ri meg megalapozni Ă©s Ășgy hagyni, akkor lesz csak igazi Ă©rtĂ©ke, ha mĂĄr minimum 12-15 szint fölött van, de ha mĂĄr 40-50 szint fölötti, akkor mar 10/10-es kategĂłriĂĄba valĂł. Kritikus sebzĂ©sre ad esĂ©lyt a harcoknĂĄl, de csak amikor ugyanolyan korĂș egysĂ©ggel tĂĄmadunk mint az ellenfĂ©l serege. Ami fontos, hogy forge pontokat ad, 7-es szinttƑl minden egyes szinten plusz 1 fp-t ad. Sok harcos jĂĄtĂ©kos a legideĂĄlisabbnak tartja, hogy a Sarkköri ĂŒveghĂĄzat Ă©pĂ­tse minĂ©l nagyobb szintƱre.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_ArcticFuture_Landmark3.png[/img] is not a valid Image.
Magbank értékelés 6/10

5×6-os terĂŒletƱ, arra ad jutalmat, amikor valakinĂ©l tĂĄmogattĂĄl valamilyen Ă©pĂŒletet motivĂĄlĂĄssal vagy takarĂ­tĂĄssal. GyĂ©mĂĄnt is lehet a jutalmak között, de elĂ©g ritkĂĄn adja azt be. Alapanyagot is termel, de azt nem annyira sokat, hogy azĂ©rt legyen Ă©rdemes fenntartani. MĂĄsodlagosan fontos nevezetesnek tartom, akkor Ă©rdemes alapozni amikor mĂĄr minden fontosabb nevezetes megĂ©pĂŒlt, mint a Dinamikus toronynĂĄl.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_OceanicFuture_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Atlantiszi mĂșzeum Ă©rtĂ©kelĂ©s 7/10

6x7es terĂŒletƱ, nagyon nagy Ă©s nagyon drĂĄga is. Arra ad bĂłnuszt, hogy több legyen az esĂ©lye annak hogy megduplĂĄzza a fosztott zsĂĄkmĂĄnyt a szomszĂ©doktĂłl. Ha sikerĂŒl kifosztanod egy olyan Ă©pĂŒletet ami 5 fp-t ad (pl. teraszos farm) Ă©s van Atlantiszi mĂșzeumod, akkor a megszerzett szĂĄzalĂ©kok alapjĂĄn bejöhet, hogy 10 fp-t fogsz kapni. Ha szoktĂĄl naponta 10-15 Ă©pĂŒletet fosztani szomszĂ©doknĂĄl, akkor ez jĂł nevezetes, akĂĄr 8/10-et is Ă©rdemelne, mert hosszĂștĂĄvon megtĂ©rĂŒlne azĂ©rt is, mert amĂșgy is termĂ©keket is termel. De ha nem szoktĂĄl fosztogatni egyĂĄltalĂĄn, akkor az Atlantiszi mĂșzeum szinte Ă©rtĂ©ktelen, es fƑleg tĂșl nagy fenntartani ha nincs kihasznĂĄlva.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_OceanicFuture_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Kraken értékelés 9/10

5×5-ös terĂŒletƱ Ă©s elĂ©ggĂ© populĂĄris, szinte mindenkinek ajĂĄnlom, fƑleg azoknak akik harcokban kihasznĂĄljak az elsƑ csapĂĄst, tehĂĄt meghal 1 egysĂ©g a csata elejĂ©n. Arra ad bĂłnuszt a Kraken hogy annak az esĂ©lye növekedjen, hogy mikor fog lecsapni az elsƑ csapĂĄs. Fontos megjegyezni, hogy forge pontokat termel, igaz csak minden mĂĄsodik szinten ad egyel többet, de Ă­gy is hasznos nevezetes, igaz nagyon drĂĄga.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_OceanicFuture_Landmark3.png[/img] is not a valid Image.
Kék galaxis értékelés 7/10

7×5-ös terĂŒletƱ, igen drĂĄga felĂ©pĂ­teni, de hosszĂștĂĄvon megĂ©ri fƑleg annak, aki tudatosan beosztja amikor learat, hogy minĂ©l több fp-ket lehessen vele learatni. TehĂĄt a KĂ©k galaxis igĂ©nyel egy kis stratĂ©giai rĂĄlĂĄtĂĄst Ă©s ismeretet. Igaz vannak nĂĄla fontosabb nevezetesek, Ășgyhogy azt javaslom akkor alapozd amikor az alapok mĂĄr megvannak. Aki tudja jĂłl hasznĂĄlni, annak 8/10-et is megĂ©r a KĂ©k galaxis.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_VirtualFuture_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Agyaghadsereg értékelés 5/10

4×6-os terĂŒletƱ, Ă©s az egyik legdrĂĄgĂĄbb nevezetes. Azoknak ajĂĄnlom, akik mĂĄr Ă©pĂ­tettek Zeusz szobrĂĄt + Aacheni katedrĂĄlist + Castel del Monte-t mert hasonlĂłan harcokhoz ad bĂłnuszt. Ami kĂŒlönlegessĂ©ge, hogy tĂĄmadĂĄsi Ă©s vĂ©delmi bĂłnuszt ad azoknak a seregeknek is amikkel harcolsz (szomszĂ©doknĂĄl, expedĂ­ciĂłn, GvG-n, kontinenstĂ©rkĂ©pen) meg tĂĄmadĂĄsi Ă©s vĂ©delmi bĂłnuszt ad annak a seregnek is ami a vĂĄrosvĂ©delemre van beĂĄllĂ­tva.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_VirtualFuture_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
Himedzsi vårkastély értékelés 9/10

6×6-os terĂŒletƱ Ă©s nagyon drĂĄga nevezetes. MegĂ©ri bele invesztĂĄlni, mert megtĂ©rĂŒl. Azoknak nem ajĂĄnlom, akik nem csatĂĄznak.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_SpaceAgeMars_Landmark2.png[/img] is not a valid Image.
SzƱz Csillagkép Project értékelés 3/10

5×5 ös terĂŒletet foglal el Ă©s tĂșl drĂĄga nevezetes ahhoz, hogy megĂ©rje lerakni. Csak annak ajĂĄnlom ezt a luxus nevit, aki mĂĄr nem tud mit letenni a vĂĄrosĂĄban. ÉrtĂ©ke szinte csak onnan kezdƑdik, ha elĂ©ri a 80-as szintet.


[img]https://foehu.innogamescdn.com/assets/city/buildings/X_SS_SpaceAgeMars_Landmark1.png[/img] is not a valid Image.
Csillagvizsgåló értékelés 6/10

Ennek a nevezetesnek a fontossĂĄgĂĄt abban lĂĄtom, hogy a CE-n Ă©s egyĂ©b feladatoknĂĄl sokszor szĂŒksĂ©ges az elƑzƑ kori termĂ©k. Ha az event Ă©pĂŒleteket felfejlesztetted az adott korra Ă©s nem piacozol eleget, akkor ez az 5×5-ös terĂŒletet elfoglalĂł nevezetes nagy segĂ­tsĂ©g lehet a raktĂĄrad feltöltĂ©sĂ©re, viszont mivel nagyon drĂĄga, kevĂ©sbĂ© nĂ©pszerƱ nevezetes.
Köszönet Lord Lestat-nak a véleményezés és megosztåshoz.
Szerkesztette: N0Mad - 2020.03.31. 12:12
 
Ugrás a fórumra:

 Generálási idő: 4.42 másodperc Elerhetosegunk-http://hunlegion.nhely.hu
Megalakultunk- 2019.
184,904 egyedi látogató