HunLegion
2024. Május 09. Csütörtök, 10:15:41
Fórumtémák
Legújabb témák
2023 Ny
2023 Jubileumi esemĂ...
2023-as Szent Patrik...
2023-as Forge Bowl e...
Téli esemény 2022
Legnépszerûbb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Hozzászólások
HunLegion » A Közös nyilvĂĄnos fĂłrum » SegĂ­tsĂ©g,Tippek a FOE jĂĄtĂ©kĂĄban
 Téma nyomtatása
FejlƑdĂ©si tanĂĄcsok,tippek.
N0Mad
Az East Nagach VilĂĄgbĂłl Geronimo69 -nek egy FejlƑdĂ©si tanĂĄcsokbĂłl Ă©s tippekbƑl ĂĄllĂł gondolatsora olvashatĂł.Érdemesnek talĂĄltam arra,hogy ne vesszen a feledĂ©s homĂĄlyĂĄba,hanem tanulĂĄs (vagy)ĂștmutatĂł gyanĂĄnt olvashatĂł legyen a Hun Legion összes vilĂĄgĂĄban.


Idézet:


1. lĂ©pĂ©s VĂĄros rendezĂ©s! TakarĂ­ts ki minden olyan Ă©pĂŒletet a vĂĄrosodbĂłl aminek szinte semmi Ă©rtelme, Ă©s rendezd az utakat. Ez alatt azt Ă©rtem hogy ne legyenek kacskaringĂłs utak, Ă©s minĂ©l kevesebb legyen a kĂ©tsĂĄvos Ășt akinek mĂĄr azt is kell Ă©pĂ­tenie. Okos tervezĂ©ssel sok helyet lehet spĂłrolni. Most mĂĄr sokkal könnyebb dolga van mindenkinek, mert mĂĄr lĂ©tezik a vĂĄrostervezĂ©s mĂłd ami nagy segĂ­tsĂ©g.

2. lĂ©pĂ©s Nevezetesek lerakĂĄsa elsƑ körben a legfontosabb nevik a 3 alaptĂĄmadĂł nevezetes ( Zeusz, Aacheni, Castel) + ereklye templom+ Alcatraz, Ă©s ezeknek a neviknek a fejlesztĂ©se 10-es szintre legalĂĄbb. Ha mĂĄr van Alcatrazod, akkor 1 db zsivi tanya meglĂ©te szĂŒksĂ©ges, több nem kell.
Ezt annak érdekében érdemes tenni, hogy minél kevesebbet kelljen egyezkedni és minél többet tudj csatåzni CE-ben és Céhcatåban, mert olcsóbb, és gyorsabb is.
A tåmadó % fejlesztése generålja a több csatåt, CE-ben és céhcsatåban, ahol többek között fp-hez is juthatsz, amit a tåmadó nevik fejlesztésére tudsz fordítani. Ez a két dolog egymåst segíti!
Nem mellĂ©kesen a cĂ©hed is elƑrĂ©bb fog tartani ezĂĄltal.
Ami nagyon fontos, hogy minden esetben egy feladatra koncentrĂĄlj Ă©s ne aprĂłzd el magad, mert akkor nem fogsz haladni!!!

3. lĂ©pĂ©s Ha az elsƑ kĂ©t lĂ©pĂ©sen mĂĄr tĂșl vagy, akkor a következƑ feladat Ă©s eddigi legnagyobb a BĂĄrka Ă©pĂ­tĂ©s!
A bĂĄrka jelenleg a legfontosabb nevi a jĂĄtĂ©kban, több funkciĂł szerepe miatt. EgyrĂ©szt a cĂ©hednek a legtöbb tĂĄmogatĂĄst tudja adni termĂ©k fronton, mĂĄsrĂ©szt a BĂĄrka ĂĄltal juthatsz nagyon sok medĂĄlhoz ( terĂŒlet szerzĂ©s) Ă©s Forge ponthoz, ami a fejlƑdĂ©shez elengedhetetlen, valamint rengeteg rajzhoz, ami a nevik Ă©pĂ­tĂ©sĂ©hez szĂŒksĂ©ges. A bĂĄrkĂĄt 80-as szintre Ă©rdemes felhĂșzni.

ALTERNATÍV FEJLƐDÉS!!!
Aki nem szeret egyåltalån csatåzni, vagy nem tud és nem is akarja megatnulni, de azért szeretne CE-ben és Céhcsatåban is eredményt elérni, azoknak 2 db nevezetes lerakåsa és építése kell:
BĂĄrka 80-as szintre majd Frontenac minĂ©l magasabbra Ă©s pörgetni a visszatĂ©rƑ feladatot!
HozzĂĄ teszem ez semmivel se egyszerƱbb, Ă©s mĂ©g idƑigĂ©nyesebb is, mind Ă©pĂ­tĂ©s mind a kĂ©sƑbbiek folyamĂĄn.

MedĂĄlt Ă©s rajzokat a legegyszerƱbben Ășgy lehet szerezni, hogy keresĂŒnk magunknak egy partnert( lehetƑsĂ©g szerint cĂ©hen belĂŒl) aki ugyanazt a nevezetest szeretnĂ© Ă©pĂ­teni, Ă©s pontcserĂ©vel Ă©pĂ­tjĂŒk egymĂĄsnĂĄl kis szinten az 1. helyre , magasabb szinteken a 2. vagy 3. helyre, Ă­gy medĂĄlt is kapunk, Ă©s tervrajzunk is folyamatosan gyƱlik!MĂ©g a medĂĄl Ă©s rajz szerzĂ©shez tartozik az is hogy raktĂĄr forgepont kĂ©szletet is ezzel a mĂłdszerrel lehet a legjobban növelni. Erre azĂ©rt van szĂŒksĂ©g, mert ha egyszer 80-as lesz a BĂĄrkĂĄd, akkor kelleni fog sok raktĂĄrpont hogy tudj Ă©pĂ­teni.


TĂĄmadĂĄsi Tippek:

Egy kis magyarĂĄzat a sok betĂĄmadott szektorra(Sereggel):
Ezek az 1-1- csatåk itt-ott azért kellenek, mert ezzel tudom våltani az ellenfél seregét, majd ha sokat csatåztok låtni fogjåtok hogy ez miért jó.
Az ellenfĂ©l vĂĄltĂĄsra pedig azĂ©rt van szĂŒksĂ©g, hogy a kivĂĄlasztott szektorban utĂĄna tovĂĄbb tudjak menni, ha megfelelƑ ellenfelet tesz. PĂ©lda: Mars korban a tĂŒzĂ©rsĂ©g nem tudja lƑni az Ƒrszemet, Ă­gy ha az ellensĂ©gnĂ©l 3 vagy 4 tĂŒzĂ©r egysĂ©g van akkor nyert ĂŒgy Ƒrszemmel akĂĄr 4000 % felett is lehet a tĂĄmadĂłja, mert az Ƒrszem ĂŒt a legnagyobbat Ă©s plusz Ƒ ĂŒt elsƑnek.
Persze ez nem csak mars korban jĂł, hanem a többi korban is ha csatĂĄzol tudni fogod melyik ellenfeleket lehet könnyebben legyƑzni Ă©s melyiket nehezen vagy egyĂĄltalĂĄn nem egy bizonyos demoralizĂĄciĂł utĂĄn.
Így mĂĄsik szektorokban nyomsz egy csatĂĄt ahol könnyebb ellenfĂ©l van majd megnĂ©zed hogy a cĂ©lszektorodban mire vĂĄltott, ha nem jĂł akkor mĂ©g egyet mĂĄshol Ă©s Ășjra megnĂ©zed stb....
 
Ugrás a fórumra:

 Generálási idő: 0.14 másodperc Elerhetosegunk-http://hunlegion.nhely.hu
Megalakultunk- 2019.
184,885 egyedi látogató