HunLegion
2024. Mjus 09. Cstrtk, 11:53:34
Frumtmk
Legjabb tmk
2023 Ny
2023 Jubileumi esem...
2023-as Szent Patrik...
2023-as Forge Bowl e...
Téli esemény 2022
Legnpszerbb tmk
Nincs elrhet frumtma
Hozzszlsok
HunLegion » A Közös nyilvános fórum » Segítség,Tippek a FOE játékában
 Tma nyomtatsa
1.9 Fórum Rablások ellen segítség.
N0Mad
Prológ:Sokan bosszankodnak azon,hogy 1.9 es fórumba betett nevezetes rabolható helyeit,külsős -a várt pont helyett kevesebbet tesz,és ezálltal kár éri azt aki betette,röviden rabolja.Ez lehet az oka annak,hogy több óráig áll,nem viszik a meghirdetett helyeket,vagy rosszul van hirdetve(könnyen rabolható),vagy nagyon nagy pont kell hozzá,ami többeknek nincs,esetleg nem védett stb.....Pedig megoldása ezeknek egyszerű,pár szabályt kell csak betartani,és pár tippet amit lentebb leírok.Nem én* osztom az észt* félreértés ne érjen senkit,csupán a minden világban létező megoldásokat próbálom összevonni,megosztani.Minden egyes gondolat megoldás lehet vagy az egészében összesen.

-1.9 es kiszámitásánál érdemes a Helpert használni a honlapunkon:
http://www.hunlegion.nhely.hu/forum/viewthread.php?thread_id=23
Linken elérhető..ez csak számítógépen működik....

-Illetve ami még segithet a számitásnál:
https://infoe.hu/nevezetes-epulet-kalkulator/

-Illetve:
https://foe-assistant.com/en/calculator/The-Arc

-Illetve:
https://foe.tools/hu/gb-investment/The_Arc/


Amikor betesszünk hogy tegyünk be:



Tippek
-kb 15 ös szintig nincs gond a rabolhatósággal..de utána figyeljünk a 80 as szintig hogyan tesszünk be.

-Ha van energiánk épitsünk rapidban(Egy bizonyos időben, céhen belül, keresni kell 5 épitő embert akik segitenek a krizis szinteken átjutni.) Ahol nincs *rapid fórum* Vezetőkre ráirni,hogy igény lenne rá,és megoldják.Rapid fórum=ott egyeztetni időpontokat,és ott keresni építőket annak,aki épiteni szeretne több szintet akár egy előre egyeztetett és a forumban megbeszélt időben.

-Mindig csak védett helyeket hirdessünk.(Hogy ne álljon amiatt hogy mivel nem védett nem viszik)

-Ha rabolható, akkor csak az első helyet védjünk...ha betették az elsőt,akkor védjünk a másodikat..ha betették a másodikat akkor védjünk a harmadikat stb...sorban ne egyszerre védjünk.

-Extrém megoldás,léptetésben: ( de a legbiztonságosabB):Meghirdetni az első helyet nem védetten,és rögziteni a forumon,betétel után azonnal védem,és ha kár ér valakit ez miatt akkor aki meghirdeti az kárpótol.)

-Ha már nyitott a szintek de rabolható,és látható is(példa első helyet vitték,vagy van betett pont a nevibe),bontsunk az utat,hogy például estére ne hagyjunk védtelenül(Mivel akkor senki nem tud betenni pontot)...és irjunk ki a forumra,hogy példa hirdetem reggeltől már és délig nem vitték el...igy utat bontva odairni*a nevi nyit xy időben rablás elkerülése miatt)...vezetőség megérti főleg ha nagy pontu helyek vannak hirdetve.Ennek a veszélye ha bontjunk az utat a begyüjtési idő is áll.

-Ha másokat is beszeretnénk vonni a Hun Legion 1.9 es épitőjében(épitőként) nincs egyébb dolgunk mint ráirni egy vezetőre az adott világban,hogy xy-emberkét vegyétek már be,mert ő segít huzni nekem de ha barátnak felveszi más is,akkor másnak is a nevezetesét.A céh külsős épitők befogadását minden világban elérhetővé teszi,hisz az jó a céhnek,jó annak is akit behivnak,hisz begyorsul az 1.9 es,és akit bvehivnak eltudja a pontjait ugy költeni,hogy a példa napi begyüjtése,a raktárba kerüljön az 1.9 épités miatt.

-Rabolható nevezeteseket ne tegyünk be láncokba,vagy egyébb helyekre...hisz akkor látni azt,hogy a szint nyitva, sérülékeny a nevezetes,hisz már nyitott a szint,és még nincs annyi pont benn hogy a rablást elkerülhessék.Pici megjegyzés,van olyan csaló program ami minden rabolható helyet észlel!-Tesztelve de egyenlőre nem lesz megosztva,hisz a rendszer érzékeli ha rosszul használják.*..és azért kitiltás jár a szerverről.

-Soha ne nyissunk meg több szintet egy nevezetesbe,és soha ne nyissunk meg egyszerre több nevezetes szintjét sem....csak egyet amit léptetni szeretnénk...és védeni.

**Ezek pár tippek voltak,de remélem bővül majd még a lista*



Ha már megtörtént a rablás mit tehetünk?
Mielőtt valaki azt irja semmit...mint látható lentebb van elegáns megoldás,és van bizarabb is,de valojában minden hatékonyság azon mulik ki ellen és milyen szinten érinti a rablás miatti cselekvés.

-Először is minden esetben kulturált kérést-kérdést tegyetek a rablás okozojánál.
**Ha nincs válasz napokig(vagy a válasz nem hoz megoldást) vagy nincs teljesítés**
-Megnézni van e rabolható nevezetese

-Ha barát kivágni a barátok közül-gondolkodás nélkül.

-Ha céhtag akkor jelezni az adott világ céh vezetőjénél..megoldják a problémát.

-Ha szomszéd a delikvens,akkor ha nincs rabolható nevezetese,és vélhetően csatában erősebbek vagyunk,megtámadni,kifosztani.(utána védőpajzsot illek tenni magunkra, ha nagyon erős,mert visszanyalhat a fagyi..de a legjobb,ha mindig időben és egyszerre gyüjtünk be terméseket*,és akkor visszatámadhat,hisz nem lesz rabolható nevezetes.

-Minden céhnél van csevegő,csicsergő..stb (Ne a főforumon tegyünk meg)magyarul kibeszélős forum...ott érdemes megkérdezni,nem e szomszédja valakinek a delikvens rabló.

-Érdemes megjegyezni a céhet,és az uriember nevét aki rabol...és lehet ha nem egy ciklusban..lehet csak honapok mulva...DE.... mindenki hibázik..és visszaadható a rablás.

Folyt köv ....
Szerkesztette: N0Mad - 2022.02.11. 16:16
 
Ugrs a frumra:

 Generlsi id: 0.06 msodperc Elerhetosegunk-http://hunlegion.nhely.hu
Megalakultunk- 2019.
184,896 egyedi ltogat